Tyresö Maskin & Trädgårdstjänst AB

Stenläggning för trädgårdar Tyresö

VI GER DIG

Välvårdad utemiljö

Vi erbjuder professionell stenläggning för trädgårdar, i Tyresö. Av oss får du hjälp från planering till utförandet, vi är med dig hela vägen. Efter skapandet av din utemiljö kan vi även hjälpa till med trädgårds- och fastighetsunderhåll.

Anpassade lösningar

För oss är det viktigt att du som kund blir helt nöjd med arbetet vi utför. Därmed ser vi till att vara lyhörda för eventuella önskemål och behov för att sedan anpassa arbetet efter dessa. Här hos oss kan du förvänta dig en skräddarsydd lösning som passar dig och dina behov.

Ett gediget arbete

Oavsett vilken hjälp du är i behov av när du anlitar oss kommer vi leverera ett gediget arbete som uppnår en hög kvalitet. Tack vare kunskap, erfarenhet och rätt utrustning kan vi utföra trädgårdsarbeten på bästa möjliga vis och ge dig ett kvalitativt och hållbart resultat.

VÅRA TJÄNSTER

Stenläggning för trädgårdar Tyresö

Tyresö Maskin & Trädgård AB är ett mark- och entreprenadföretag som huvudsakligen är verksamma i stora delar av Stockholm, bland annat Haninge. Inom företaget finns lång erfarenhet och omfattande kompetens. Därmed kan vi erbjuda hjälp med markentreprenader, schaktarbeten och trädgårdsarbete med mera. Vi arbetar alltid med målet att göra respektive kund nöjd. Läs mer om oss här.

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Lindalsvägen 1 , 135 50 Tyresö

Ring oss

0704-238308
Trädgårdsarbete Farsta

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär